Het heeft even geduurd, bloed zweet en tranen gekost en er is heel veel water door de Amstel gestroomd, maar wij hebben groen licht voor de volgende fase in het realiseren van ons hospice Amsteloever.

Mede dankzij de inzet van de gemeente Amstelveen hebben wij een locatie gevonden waar wij het hospice kunnen gaan bouwen. Het is een kavel geworden aan de Lindenlaan 315 te Amstelveen waar ooit een schoolgebouw stond. Op deze kavel van 750m2 kan eindelijke onze droom, een hospice voor zes bewoners en buitenruimte worden gerealiseerd.

Goed nieuws dus! Maar dit is pas een eerste stap. Er is nog een lange weg te gaan. Maar de belangrijkste hindernis hebben wij genomen: Wij hebben grond en kunnen gaan beginnen met de concrete voorbereiding van de bouw!

Wij houden u uiteraard uitgebreid op de hoogte van onze vorderingen via onze nieuwsbrief